Vreemdgaan in een seksdroom? Neurochirurg onthult wat het betekent

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 09:24

Heb je een partner en droom je soms over seks met iemand anders? Geen paniek, volgens een bekende hersenchirurg betekent dat niet persé dat je echt een scheve schaats wilt rijden. Hij zegt dat het eigenlijk vrij normaal is en dat het niet betekent dat je relatie in de problemen zit.

In zijn boek 'dit is waarom je droomt' onthult hersenchirurg Dr. Rahul Jandial wat seksdromen over andere mensen betekenen. "Vreemdgaan in een droom kan eenvoudigweg een teken zijn van nieuwsgierigheid en normale seksuele opwinding, in plaats van een verlangen om af te wijken van de relatie."

Hij benadrukt ook dat je reactie op zo'n droom veel meer zegt over je relatie dan de droom zelf. In ongezonde relaties kan zo'n droom bijvoorbeeld leiden tot minder liefde en intimiteit in de dagen daarna, terwijl zulke dromen in gezonde relaties niet veel impact hebben. Dus uiteindelijk is het niet zozeer de inhoud van onze erotische dromen die belangrijk is, maar hoe we ermee omgaan als we wakker worden.

Hinge gaat 'ghosten' bestrijden met nieuwe functie

Chelsy Vanlerberghe-16 mei 2024 om 12:36

Ghostbusters! De populaire datingapp Hinge is een nieuwe update aan het testen waarbij ze 'ghosting' willen tegengaan. De 'jouw beurt limiteren'-functie zal singles helpen om onbeantwoorde berichten te beperken.

Als je te veel matches hebt waar je niet op reageert, moet je nu ofwel antwoorden of het gesprek afsluiten voordat je met iemand anders een match kan maken.

De baas van Hinge zegt dat te veel gesprekken hebben en niet reageren ervoor zorgt dat singles in een soort 'dating burn-out' terechtkomen. In een recent onderzoek, uitgevoerd door Hinge-onderzoekers, blijkt dat als je snel reageert, je meer kans hebt op een date. Dus als je binnen 24 uur reageert, is de kans op een date 72% hoger. Bijna de helft (44%) van de Hinge-daters gaf een gebrek als respons aan als een van de belangrijkste problemen die hun datingleven belemmerden. Daarom test de app nu een limiet aan het aantal 'Your Turn'-berichten dat een dater kan hebben.

Volgens Gen Z verraadt dit kledingstuk je leeftijd

Chelsy Vanlerberghe-15 mei 2024 om 11:08

Wie had gedacht dat een paar sokken het onderwerp van zoveel discussie zou kunnen zijn? Opnieuw bekritiseert Gen Z de modekeuzes van millennials. Dit keert draait het allemaal om de manier waarop de oudere generatie sokken draagt.

De eeuwige strijd tussen millennials en Gen Z is niets nieuws, met de twee leeftijdsgroepen die de afgelopen jaren botsen over alles, van kledingkeuzes tot waar je je haar verdeelt.

Stel je voor: je staat 's ochtends voor je kledingkast, klaar om de wereld te veroveren, en dan komt de allesbepalende vraag: enkelsokken of sportsokken? Het is voor sommigen een keuze waar ze nauwelijks bij stilstaan. Allemaal heel ontschuldig, toch?

Fout.

Volgens TikTok is het dragen van een paar enkelsokken een duidelijk teken dat je een millennial bent. De jongere generatie gaat liever voor hoge sokken.

Sokken kunnen dus meer over iemand onthullen dan dat je denkt.

Ontdek meer