Dua Lipa's nieuwe album 'Radical Optimism' is uit

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 09:47

Dua Lipa's derde studioalbum 'Radical Optism' is uit. De plaat draait om, hoe kan het ook anders, optimisme. Het is een manier van denken die zich richt op het zien van het mooie in alle aspecten van het bestaan. Het thema van het album is, volgens de Britse popster zelf, het vinden van geluk in situaties die voorheen onmogelijk leken mee om te gaan.

'Radical Optimism' is de opvolger van het supersuccesvolle 'Future Nostalgia' en bevat 11 nummers. De singles 'Houdini' en 'Training Season' waren goede opwarmers en vonden meteen hun weg naar de hitlijsten. Daar komen nu ongetwijfeld wat hits bij!

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Sophie Turner openhartig over break-up met Joe Jonas

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:21

Sophie Turner beschrijft haar breuk met Joe Jonas als "de zwaarste dagen uit haar leven". In een interview met British Vogue deelde de 'Game of Thrones'-ster dat ze nu eindelijk op haar gelukkigst is, maar de weg daar naartoe was allesbehalve makkelijk.

Na vier jaar huwelijk ging het koppel uit elkaar. Ze delen twee jonge dochters. De actrice kreeg na de break veel kritiek in de media. Ze werd afgeschilderd als feestbeest en Jonas als de verantwoordelijkere ouder. "Dat waren echt de zwaarste dagen," vertelde ze aan British Vogue. "Ik was nog op de set, kon niet weg vanwege mijn contract. Mijn kinderen waren in de VS en ik kon niet bij ze zijn vanwege mijn verplichtingen voor 'Joan'. Ik moest mezelf steeds vertellen: 'Dit is allemaal niet waar. Je bent een goede moeder en je bent nooit een feestbeest geweest.'"

Ondanks dat Turner en Jonas bij de aankondiging van hun breuk eenheid uitstraalden, bleef de media hen bekritiseren. "Het voelde alsof ik naar een film keek die ik niet had geschreven, geproduceerd of waarin ik had gespeeld" vertelt Turner openhartig.

Turner sprak ook over hoe zangeres (en ex van Joe Jonas!) Taylor Swift haar heeft gesteund tijdens deze zware dagen. In september nam Turner contact op met Swift toen ze in New York City was voor haar voogdijzaak. Ze had geen plek om te verblijven, dus vroeg ze de popster of ze misschien wist of er ergens een woning te huur was. Swift heeft toen haar eigen plek aangeboden, zonder kosten. "Taylor was dit jaar een absolute heldin voor mij. Ik ben nog nooit zo dankbaar geweest voor iemand als voor haar, omdat ze mijn kinderen en mij heeft opgevangen en ons een thuis en een veilige ruimte heeft geboden. Ze heeft echt een hart van goud."

Intussen gaat het weer veel beter met de actrice. Ze is samen met haar kinderen terug in het Verenigd Koninkrijk. Nu ik weer thuis ben, ben ik echt op mijn gelukkigst. Ik begin opnieuw, ontdek wat ik leuk vind om te doen, met wie ik graag ben."

Ontdek meer