'A Year In The Life Of Cristian D', vanaf 9/5 op TAGMAG

Simon Smetryns-02 mei 2024 om 17:50

De Nederlands/Belgische Cristian D is the one to watch. Hij was slechts 14 jaar toen hij zijn eerste single uitbracht. In enkele jaren tijd is dit muzikaal talent uitgegroeid tot dé rijzende ster van de Lage Landen. We volgen hem een jaar lang tijdens shoots, shows en studiosessies en krijgen te zien hoe hij zijn nieuwe album maakt. Vanaf 9/5 kan je elke donderdag om 17u kijken naar een gloednieuwe episode van 'A Year In The Life Of Cristian D'.

Joost Klein kreeg 'slechts' 58 jurypunten bij Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-17 mei 2024 om 09:06

Als Joost Klein wél mee had mogen doen aan de finale van het Eurovisiesongfestival, zou hij dan kans hebben gemaakt op de eerste plek? Waarschijnlijk niet. De zanger zou ‘slechts’ 58 jurypunten hebben gekregen.

Uit een post van X-account Eurovisionario blijkt dat Nederland van geen enkel land het maximale jurypuntenaantal van twaalf zou hebben gekregen. Sterker nog: Joost Klein had het in het totaal met 58 punten moeten doen. Hij zou daarmee op de twaalfde plek zijn geëindigd – de punten van het publiek niet meegerekend.

Maar zover kwam het niet, want Joost Klein werd vorige week vlak voor de finale gediskwalificeerd na een incident met een televisiemedewerker. Zweden won het Eurovisiesongfestival, Kroatië werd tweede, Oekraïne derde, Frankrijk vierde en Israël vijfde.

Sabrina Carpenter lost 5 nieuwe versies van 'Espresso'

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 07:45

Sabrina Carpenter loog niet wanneer ze zong: "I'm working hard, cause I'm a singer!" De zangeres is aan de slag gegaan en heeft nu vijf nieuwe versies van haar nieuwste single 'Espresso' gedropt.

De tekst is in de nieuwe versies niet aangepast, het gaat om remixes. Er zijn er 5: 'Double Shot', 'On Vacation', 'Decaf', 'Mochapella' and 'Espressooooo'. Dus, of je nu zin hebt in een krachtige boost of een relaxte vibe, er is sowieso een Sabrina-shot waar jij van kunt genieten. Isn't that sweet? I guess so!

Ontdek meer