Trailer gelost van nieuwe must see-serie 'Maxton Hall'

Karen Luiken-23 april 2024 om 06:22

Prime Video heeft de officiële trailer gelost van de nieuwe Duitse serie ‘Maxton Hall: The World Between Us’. De reeks, gebaseerd op de bekroonde bestseller ‘Save Me’ van Mona Kasten, is vanaf 9 mei op de streamingsdienst te zien.

Het verhaal gaat over Ruby en James. Wanneer Ruby per ongeluk een schokkend geheim ontdekt op de privéschool Maxton Hall, moet de arrogante miljonairszoon James zien te dealen met de zeer pientere beursstudent. Vanaf dat moment lijkt de knappe James toch, tegen zijn geweten in, voor Ruby's rust en charme te vallen. En hoewel de twee uit verschillende werelden komen, zullen ze snel alles riskeren om samen te zijn…

De hoofdrollen worden gespeeld door Harriet Herbig-Matten en Damian Hardung. Verder is er ook een rol weggelegd voor de Nederlandse acteur Fedja van Huêt.

Bonjour, saison 4! Dit is de releasedatum van 'Emily in Paris'

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 13:11

Netflix kondigt aan dat Emily in Paris seizoen 4 wordt opgesplitst in twee delen van 5 afleveringen. Part 1 gaat in première op 15 augustus 2024. Het vervolg komt uit op 12 september 2024.

Na de dramatische gebeurtenissen van Camille en Gabriel’s mislukte bruiloft is Emily van slag: ze heeft sterke gevoelens voor twee mannen. Nu blijkt Gabriel ook nog eens een baby te verwachten met zijn ex en zijn Alfie’s ergste nachtmerries over haar en Gabriel bevestigd. Op kantoor wordt Sylvie gedwongen om een lastig dilemma uit haar verleden onder ogen te zien in het belang van haar huwelijk, en worstelt het team van Agence Grateau met personeelswisselingen. Mindy en de band bereiden zich voor op het Eurovisie Songfestival, maar als het geld opraakt worden ze gedwongen om zuinig te zijn. De chemie tussen Emily en Gabriel spat eraf wanneer ze samenwerken aan een Michelinster, maar twee grote geheimen dreigen alles waar ze van gedroomd hebben teniet te doen.

Shrek verdwijnt van Netflix en Streamz

Chelsy Vanlerberghe-03 mei 2024 om 08:33

Slecht nieuws voor Shrek-fans! De films verdwijnen deze maand van Netflix en Streamz. Je hebt nog tot 17 mei om de avonturen van de groene Oger en zijn vrienden (nu ja, vrienden...) te bingen.

De film, die een cult classic is geworden sinds de release in 2001, is geliefd bij jong en oud vanwege zijn humor, hartverwarmende boodschap en iconische personages. Helaas moeten Netlix-abonnees nu afscheid nemen van Shrek, Fiona, Donkey en de rest van de sprookjesfiguren.

Ontdek meer